ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Το τελευταίο αντίο στον Κούλη που έφυγε ξαφνικά

 

1


«Έφυγε» από κοντά μας το απόγευμα της Πέμπτης ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος της τοπικής κοινωνίας των Γαργαλιάνων.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης αποχαιρέτησαν συγγενείς, φίλoi, γνωστoί και συμμαθητές τον πολύ αγαπητό στην κοινωνία των Γαργαλιάνων 51χρονο Κυριάκο (Κούλη) Γκόνη που έφυγε αναπάντεχα από ανακοπή καρδιάς το απόγευμα της Πέμπτης 27 Απριλίου.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στην πόλη των Γαργαλιάνων, ενώ η οικογένεια είναι συντετριμμένη, καθώς τίποτα δεν προμήνυε αυτό το τραγικό γεγονός. Σήμερα στις 11 το πρωί σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Γαργαλιάνων, ενώ όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον “Κούλη”.

Καλό ταξίδι φίλε Κούλη, τα θερμά μας συλληπτήρια στην οικογένειά του.

Λίγα 24ωρα πριν το ξαφνικό “αντίο”, ανάμεσα σε πολλές αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έγραφε…

Παιδιά είναι όμορφο να προσπαθείς να φτιάξεις κάτι όμορφο, δίνει χαρά και σε εσένα, και σε αυτούς που το αξιολογούν, είναι ωραίο μία εικόνα να σου φτιάχνει την διάθεση, να παίρνεις ενέργεια, να σού φεύγει λίγο ο νους σου, από τα κολλήματα της ζωής, ένα κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό, να νοστιμεύει την ζωή.

Στο βιντεάκι, κάποια στιγμή σκόνταψα, αλλά το έσωσα, καληνύχτα, όνειρα γλυκά, καλή ξεκούραση.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Καλό ταξίδι φίλε Κούλη, ήσουν σπάνιος χαρακτήρας. Τόσες παρτίδες μπουρατο έχανες κερδίζεις ήσουν παντα με το χαμόγελο και έκανες πλάκα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογενεια σου και ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα σου…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button