Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Γιάλοβα: Παράταση στα έργα αποχέτευσης και διαμαρτυρίες!

 

unnamed


Την παράταση έως το τέλος του χρόνου που είχε εγκρίνει κατά πλειοψηφία, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για το έργο ολοκλήρωσης του δικτύου αποχέτευσης στην Πύλο, επικύρωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας. Πρόκειται για σημαντικό έργο, προϋπολογισμού 3.298.110,79 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ, που χρηματοδοτείται από το ΕΠΠΕΡΑΑ του υπουργείου Περιβάλλοντος.
Για τις εργασίες που γίνονται στη Γιάλοβα, στον εθνικό δρόμο, έχουν γίνει πολλά παράπονα από επαγγελματίες της περιοχής για ταλαιπωρία των οδηγών και των περιοίκων και για τον κίνδυνο ατυχήματος.
Ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δ. Καφαντάρης μιλώντας στην εφημερίδα “Ελευθερία” είπε ότι έχει γίνει αποκατάσταση στα 2/3 του έργου στην περιοχή της Γιάλοβας και πως οι εργασίες συνεχίζονται σ’ ένα μικρό τμήμα, όπου προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε μία εβδομάδα. Μας εξήγησε ότι επειδή βγαίνουν νερά και είναι ψηλά ο υδροφόρος ορίζοντας στη Γιάλοβα, οι εργασίες μπορούν να γίνονται μόνο κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button