Τοπικά Νέα

Διάρρηξη σε οικία στους Γαργαλιάνους με λεία χρυσαφικά και χρήματα

Υπόθεση διάρρηξης οικίας στην περιοχής του Αγίου Νικολάου Γαργαλιάνων εξετάζει το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι δράστες το βράδυ του Σαββάτου, μεταξύ 9 και 11, διέρρηξαν οικία στους Γαργαλιάνους την ώρα που οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν. Οι διαρρήκτες μπήκαν στην οικία του από παράθυρο και αφού το έκαναν άνω κάτω αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τιμαλφή.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Γαργαλιάνων.

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Ποιος μιλάει για ασφάλεια σε αυτή την χώρα; Γιατί η ΝΔ αποδυνάμωσε τα αστυνομικά τμήματα ή έκλεισε άλλα; Τι άλλο πρέπει να γίνει;

    1. Η ΝΔ είναι ένα μόρφωμα το οποιο αποτελείται από νεοδημοκράτες, ποταμίσιους, και πασόκους. Καλά θα κάνουμε να είμαστε ακριβείς.

      1. Η ΝΔ αγαπητέ μου είναι ο ορισμός του σύγχρονου κυνικού νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού… Όλα για την πάρτη τους, όλα σε βάρος της πλειοψηφίας του λαού…

        1. Σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον ανοιχτών συνόρων, δημιουργούνται οικονομίες κλίμακος, και έτσι αυτόματα επικρατούν οι μεγαλύτερες και πιο ανταγωνιστικές οικονομίες.

          Δεν γίνεται να ζητάς ελεύθερο εμπόριο ενώ έχεις κρατικές εταιρείες που παράγουν επιδοτούμενα προϊόντα λειτουργώντας με ελλείμματα. Αλλά αυτή είναι η θεωρία, η πράξη διαφέρει, βλέπε Κίνα, ΗΠΑ (κατά περίσταση).

          Ομως, η Ελλάδα έχει ακόμη περισσότερα και πιο σύνθετα προβλήματα. Ακόμη και σε περιβάλλον προστασίας θα είχε σοβαρά θέματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button