ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Διαγωνισμός για το δασικό οδικό δίκτυο Κυπαρισσίας

 

dasikos


Εγκρίθηκε από το Διευθυντή Δασών Μεσσηνίας η διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού από το Δασαρχείο Κυπαρισσίας, για την εκτέλεση με αυτεπιστασία του έργου: «Συντήρηση – βελτίωση δασικού οδικού δικτύου περιοχής αρμοδιότητας Δασαρχείου Κυπαρισσίας έτους 2017» συνολικού προϋπολογισμού 15.000 ευρώ.
Πρόκειται για ένα πολύ μικρό ποσό που διατέθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και μάλιστα αρκετά καθυστερημένα, αφού η κατανομή έγινε τον Ιούλιο, όταν ήδη βρισκόμασταν στην καρδιά του καλοκαιριού.
Ειδικότερα τα ποσά που κατανεμήθηκαν τον Ιούλιο έχουν ως εξής:
– Αντιπυρική προστασία δημοσίων δασών και δασικών εκτάσεων (Διάνοιξη –Συντήρηση –Βελτίωση Ασφαλτόστρωση Δασικών Δρόμων): Δασαρχείο  Καλαμάτας 20.000 ευρώ, Δασαρχείο Κυπαρισσίας 15.000 ευρώ. Σύνολο: 35.000 ευρώ.
–  Δασικές Μελέτες:   Δασαρχείο  Καλαμάτας 1.300 ευρώ, Δασαρχείο Κυπαρισσίας 700 ευρώ. Σύνολο: 2.000 ευρώ.
–  Διατήρηση της υγείας και της ζωτικότητας των Δασικών Οικοσυστημάτων. Αποτελεσματική εφαρμογή του Κοινοτικού Φυτοϋγειονομικού Καθεστώτος:  Δασαρχείο  Καλαμάτας 1.000 ευρώ, Δασαρχείο Κυπαρισσίας 500 ευρώ. Σύνολο: 1.500 ευρώ
–  Αποτελεσματική Εφαρμογή του Κανονισμού Ξυλείας, όπως ισχύει «για την Προστασία των Ειδών Άγριας Πανίδας και Χλωρίδας με τον Έλεγχο του Εμπορίου τους και της Σύμβασης CITES, Διεύθυνση Δασών Μεσσηνίας  200 ευρώ.
–  Δαπάνες για εκτός έδρας κινήσεις Οδοιπορικά- Τεχνική Υποστήριξη της Γεν. Δ/νσης Ανάπτυξης & Π.Δ. & Αγροπεριβάλλοντος του Υπουργείου ΠΑΠΕΝ:  Δασαρχείο  Καλαμάτας 250 ευρώ, Δασαρχείο Κυπαρισσίας 120 ευρώ. Σύνολο: 370 ευρώ.
Β.B.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button