ΓαργαλιάνοιΤοπικά ΝέαΧώρα

Διαρρήξεις σε Χώρα και Γαργαλιάνους την ώρα του Επιταφίου με λεία κοσμήματα και μεγάλα χρηματικά ποσά!

 

60f4eb41c5df8710a0339514d45e0189_L


Δύο διαρρήξεις σε Χώρα και Γαργαλιάνους σημειώθηκαν χθες, την ώρα της Ακολουθίας και περιφοράς του Επιταφίου, με λεία κοσμήματα και μετρητά.

Μάστιγα αποτελούν πλέον οι διαρρήξεις σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή. Τέτοιες ημέρες, μάλιστα, που οι άνθρωποι λείπουν από τα σπίτια τους είτε για τα ψώνια τους είτε για να πάνε στην εκκλησία και έτσι βρίσκουν ευκαιρία να «μπουκάρουν» οι επιτήδειοι κλέφτες.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Gargalianoi Online, οι διαρρήκτες, ο αριθμός των οποίων ερευνάται από την Αστυνομία, στην πρώτη περίπτωση στη Χώρα μπήκαν παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα στο σπίτι και, καθώς το έκαναν φύλλο-φτερό, κατάφεραν να εντοπίσουν και να αφαιρέσουν 10.000 ευρώ μετρητά. Στην δέυτερη περίπτωση στους Γαργαλιάνους, μπήκαν με τον ίδιο τρόπο, παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα και κατάφεραν να εντοπίσουν και να αφαιρέσουν τα κοσμήματα της οικογένειας και 1.000 ευρώ μετρητά.

Το Αστυνομικό Τμήμα των Γαργαλιάνων διερευνά τις δύο υποθέσεις.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button