Τοπικά Νέα

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Την Τετάρτη 17 Μαρτίου και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, με μοναδικό θέμα «Ψήφιση προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικονομικού έτους 2021 και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) 2021».

Θα ακολουθήσει η δεύτερη συνεδρίαση, επίσης μέσω τηλεδιάσκεψης, στις 18:30, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο κάτωθι θέμα της ημερήσιας διάταξης: Κατάρτιση Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2022-2025 του υποτομέα των ΟΤΑ. Έγκριση αιτήματος για παράταση συμβάσεων στο πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας σε Δήμους. Έγκριση παραχώρησης της χρήσης του Δημοτικού Ξενώνα Σιδηροκάστρου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στέγασης του εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου. Έγκριση χορήγησης άδειας χρήσης νερού άρδευσης στην Κοινότητα Αετού από κάτοικο. Χαρακτηρισμός Ελαιοτριβείου-Τυποποιητηρίου ως εποχιακού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button