Τοπικά ΝέαΧώρα

Εγκαινιάζεται στη Χώρα ο Θεσμός του «Τοπικού Αστυνόμου»

topikos-astunomikos-770x375


Με αφορμή την λειτουργία του Θεσμού του «Τοπικού Αστυνόμου», θα πραγματοποιηθεί, την  Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 11:00, στο χώρο του παλαιού Δημαρχείου, στην Χώρα του Δήμου Πύλου- Νέστορος τελετή Αγιασμού κατά την οποία θα παραστούν μεταξύ άλλων, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου,  Υποστράτηγος Δημήτριος Τριγώνης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Μεσσηνίας, Παναγιώτης Πούπουζας.

Να σημειωθεί ότι ο αρχικός σχεδιασμός του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προέβλεπε την εγκατάσταση Τοπικού Αστυνόμου και στα Φιλιατρά, αλλά μετά την απορριπτική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας έπαψε πλέον να ισχύει η πρόταση.
Ο Τοπικός Αστυνόμος στη Χώρα θα δίνει λύσεις κυρίως σε διοικητικής φύσεως ζητήματα. Για παράδειγμα ένας πολίτης που θέλει να καταθέσει μια μήνυση ή να κάνει κάποια παράπονα, δεν θα ταλαιπωρείται με μετακινήσεις. Θα πηγαίνει στο γραφείο του Τοπικού Αστυνόμου και αυτός θα αναλαμβάνει το γραφειοκρατικό κομμάτι και θα μεταβιβάζει αιτήματα και ό,τι άλλο χρειαστεί στο αστυνομικό τμήμα -ενδεχομένως να μεσολαβήσει και σε ένα περιστατικό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button