Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Εθελοντές ζωντάνεψαν με παιδότοπο και βιβλιοθήκη την Πλάτη Τριφυλίας

 

paidotopos-696x385


Την έναρξη λειτουργίας του παιδότοπου ανακοίνωσαν οι εθελοντές στην Καναλουπού. Εκτός από τον Παιδότοπο όμως, λειτουργεί και η Βιβλιοθήκη του χωριού, η οποία περιλαμβάνει 1.934 βιβλία διαφόρων κατηγοριών.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥ & ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ανοίξει ο παιδότοπός μας, χαρίζοντας πολύ κέφι κ χαρά σε όλα τα παιδιά. Τα παιδιά μπορούνε να παίξουνε με τα επιτραπέζια, να ζωγραφίσουνε, να τραγουδήσουνε καραόκε ή να δούνε ταινία, ενώ στο προαύλιο μπορούνε να κάνουνε κούνια, τσουλήθρα ή μονόζυγο.

Ο χώρος θα είναι ανοιχτός σε καθημερινά όλο το καλοκαίρι, από τις 6.30 μ.μ. μέχρι τις 9.00 μ.μ. ή όσο αντέχουμε.

Εκτός από τον παιδότοπο ανοιχτή θα είναι και η βιβλιοθήκη μας (η οποία περιλαμβάνει 1.934 βιβλία διαφόρων κατηγοριών και που συνεχώς μεγαλώνει) και όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει ένα βιβλίο στο χώρο του σχολείου ή ακόμα και να το δανειστή για λίγες ημέρες .

Αξίζει να αναφέρω ότι όλο το έργο οφείλεται στον εθελοντισμό της Καναλουπούς και τον φίλων της. Για περισσότερες πληροφορίες όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στα παρακάτω τηλέφωνα. Σας περιμένουμε.

Υπεύθυνος είναι ο: Μπουρδέκας Αναστάσιος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button