Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Γεωργικής Ανάπτυξης του κ. Κασίμη στο Φιλιατρινό Φράγμα

 

1


Συζήτηση για την χρηματοδότηση των δικτύων άρδευσης

«Τα μηνύματα είναι πολύ καλά και υπάρχει απόλυτη αισιοδοξία»,

είπε ο δήμαρχος Τριφυλίας μετά την συνάντηση.

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Γεωργικής Ανάπτυξης, κ. Κασίμη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουλίου στο Φιλιατρινό φράγμα. Το παρών έδωσε ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας καθώς και ο διευθυντής της Τεχνικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Κωστόγιαννης. Ο κ. Κασίμης ενημερώθηκε για την πορεία των έργων αλλά και την ολοκλήρωση τους, παρουσιάστηκε όλο το τεχνικό έργο, ενώ έγινε συζήτηση για την τη χρηματοδότηση των δικτύων άρδευσης που ουσιαστικά είναι και το τελικό ζητούμενο για να μπορέσει το έργο να είναι και λειτουργικό.

Ο κ. Κατσιβελας μετά την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα δήλωσε τα εξής, «Σήμερα είχαμε την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Γεωργικής Ανάπτυξης του κ. Κασίμη στην περιοχή των έργων του φράγματος των Φιλιατρών όπου έγινε και η συνάντησή μας … Αυτό το έργο για το δήμο της Τριφυλίας αλλά και για όλη την Πελοπόννησο, θεωρείται το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο. Ο κ. Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε ότι είναι έτοιμος όσον αφορά τις μελέτες μαζί με την περιφέρεια όπου τον συνόδευε ο κ. Κωστόγιαννης. Μας διαβεβαίωσαν ότι όλες οι τεχνικές προϋποθέσεις είναι έτοιμες να ωριμάσουν και οικονομικές με την έννοια να ανοίξει η πρόσκληση του ΕΣΠΑ ώστε να προκύψει η χρηματοδότηση. Νομίζω ότι όλα βαίνουν καλώς και νομίζω ότι ένα πολύ μεγάλο έργο για την περιοχή και για τους κατοίκους της Τριφυλίας θα ολοκληρωθεί εν ευθέτω χρόνω”.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button