ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ευτράπελα στο κέντρο της Κυπαρισσίας εν αναμονή της εφαρμογής του κυκλοφοριακού

 

12


ΛΥΣΗ στο κυκλοφοριακό της Κυπαρισσίας πρέπει να δοθεί το καλοκαίρι καθώς υπογράφηκε επιτέλους η επικαιροποιημένη μελέτη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση προκειμένου να εφαρμοστεί. Πάντως τα ευτράπελα στους δρόμους της πόλης είναι σχεδόν καθημερινά σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας..

Αυτή την φορά πρόσφατα στην κεντρική οδό Μελίου που αποτελεί μέρος του εθνικού δρόμου προς την έξοδο της πόλης ο φόρτος στο κέντρο της αγοράς δημιουργεί προβλήματα. Μια νταλίκα διερχόμενη κοντά στην συμβολή των οδών Μελίου και 25η Μαρτίου ξήλωσε σχεδόν ολόκληρο δέντρο αφού ο καθρέπτης του ογκώδους οχήματος ξηλώθηκε και έπεσε στο πεζοδρόμιο. Λαχτάρησαν οι επαγγελματίες που διατηρούν καταστήματα στην πρόσοψη του δρόμου και αν ήταν λίγα εκατοστά παραπάνω τότε το φορτηγό θα εκτοπιζόταν στις τζαμαρίες. Τελικά ήρθε συνεργείο του Δήμου που ξήλωσε το δέντρο όπως αποτυπώθηκε στο φακό ενώ ο οδηγός της νταλίκας προφανώς δεν περίμενε να δει τις συνέπειες με τα σπασμένα κλαδιά στο έδαφος. Τώρα ελπίζουμε ότι το δέντρο θα αποκατασταθεί.

Επίσης σε άλλα σημεία του κέντρου της αγοράς η διέλευση στα μαγαζιά αποτελεί οδύσσεια καθώς τα οχήματα φράζουν το πεζοδρόμιο. Ελπίζουμε ότι οι καταναλωτές θα βρουν χώρο στάθμευσης όπου επιτρέπεται και θα γίνεται εφοδιασμός της αγοράς. Αλλά το χάλι στο κέντρο της αγοράς πρέπει να διορθωθεί. Να γίνουν έργα υποδομής με πεζόδρομο και φωτισμό ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών…ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button