Τοπικά Νέα

Και ο Εμπορικός Σύλλογος Γαργαλιάνων στο μέτωπο για το Πύργος – Τσακώνα

Στο κοινό μέτωπο εμπόρων και ξενοδόχων για τη διεκδίκηση της κατασκευής του οδικού άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα εντάσσεται και ο Εμπορικός Σύλλογος Γαργαλιάνων.

Πιο συγκεκριμένα, συνάντηση πραγματοποίησε την Παρασκευή, το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων στους Γαργαλιάνους. Αποκλειστικό θέμα συζητήσεως ήταν το μέτωπο που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των Εμπορικών Συλλόγων Πύργου, Κρεστένων, Ζαχάρως, Κυπαρισσίας, Μεσσήνης και της Ένωσης ξενοδόχων και ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων Τριφυλίας για την διεκδίκηση του αυτονόητου, την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου, Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, και με τον Εμπορικό Σύλλογο Γαργαλιάνων υπήρχε πλήρη ταύτιση απόψεων για την υλοποίηση κατασκευής του αυτοκινητόδρομου, και έτσι και αυτός ο σύλλογος συμμετέχει στο κοινό μας μέτωπο διεκδίκησης.
Εμπορικός Σύλλογος Πύργου
Εμπορικός Σύλλογος Κρεστένων
Εμπορικός Σύλλογος Ζαχάρως
Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας
Ένωση ξενοδόχων και ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων Τριφυλίας
Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης
Εμπορικός Σύλλογος Γαργαλιάνων

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Πρέπει να ενωθούν όλοι οι σύλλογοι και σωματεία , πολιτιστικοί , αθλητικοί κλπ για να πιέσουν σε κάθε κατεύθυνση, βουλευτές περιφέρεια και κυβέρνηση, γιατί είναι έργο πνοής, αλλιώς θα μείνουμε στην απομόνωση για πολλά χρόνια

  2. Μπράβο σ όλους τους φορείς της περιοχής.ΑΛΛΑ
    Όταν οι σύλλογοι αντικαθιστούν τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση ομολογείται ανυπαρξία Περιφεριάρχη και δημάρχων.Γιατί η φύση τα κενά τα καλύπτει…ΕΚΤΡΟΠΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button