ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Κυπαρισσία: Δεν πρόλαβε να επισκευαστεί και έσπασε για δεύτερη φορά αγωγός ύδρευσης

Καταγραφή


ΑΛΥΤΟ παρά τις πρόσφατες ερωτήσεις στο οικείο Δ.Σ. Τριφυλίας αλλά και την ανακοίνωση του Εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας, παραμένει το θέμα των βλαβών που παρουσιάζεται στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης με αποτέλεσμα οι δημότες να γίνονται μάρτυρες μειωμένων ποσοτήτων νερού.
Για δεύτερη φορά έσπασε ξανά ο αγωγός που διέρχεται στην πόλη κοντά στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Λαμπροπούλου κοντά στις εγκαταστάσεις του ΟΣΕ στο δυτικό τμήμα της πόλης με αποτέλεσμα να μην έχει αποκατασταθεί μόνιμα το πρόβλημα. Μάλιστα όπως αποτυπώνεται στην φωτογραφία στο συγκεκριμένο σημείο που είχε σπάσει ο αγωγός τον Δεκαπενταύγουστο με κυκλοφοριακή συμφόρηση, μόλις πριν λίγες ώρες τα συνεργεία είχαν ρίξει πίσσα προκειμένου να μην προκληθούν βλάβες στα τροχοφόρα. Όμως δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μπάλωμα και ο αγωγός παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα με διαρροές.
Μια ακόμα απόδειξη ότι το απαρχαιωμένο δίκτυο ύδρευσης είναι αρκετά ζημιάρικο, με δεδομένο το γεγονός ότι αρκετές ώρες της ημέρας παρουσιάζεται χαμηλή ροή νερού στις κατοικίες, ενώ είναι γνωστό ότι δεν έχουν γίνει νέες γεωτρήσεις. Μάλιστα πρόεδρος κοινότητας μας έλεγε πρόσφατα ότι το χωριό τροφοδοτεί νερό την περιοχή, με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον καθώς οι γεωτρήσεις δεν θα είναι αστείρευτες στο μέλλον. ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button