ΓαργαλιάνοιΠολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Μαγευτική παράσταση μπαλέτου της Σχολής Τέχνης στους Γαργαλιάνους! [εικόνες – βίντεο]

 

0


Η παράσταση της Σχολής Τέχνης με θέμα: «Compass» (πυξίδα) στους Γαργαλιάνους απέσπασε τα χειροκροτήματα αλλά και τις καλύτερες των εντυπώσεων από τους παρευρισκόμενους για την άψογη εμφάνιση όλων όσων πήραν μέρος αλλά και τις χορογραφίες που εντυπωσίασαν το κοινό. 

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο προαύλιο χώρο του Λυκείου Γαργαλιάνων το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουνίου και επιμελήθηκε η καθηγήτρια της Σχολής κ. Πέππα. Με τις επιδόσεις τους επάνω στην σκηνή οι μπαλαρίνες εντυπωσίασαν  τους πάντες, αποδεικνύοντας το πλούσιο ταλέντο τους, αλλά και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στη σχολή. Περισσότερες από 70 χορεύτριες, ηλικίας από 4 έως 18 ετών, παρουσίασαν ποικίλες χορογραφίες προσαρμοσμένες στο επίπεδο των σπουδών τους επιδεικνύοντας τις δεξιότητες που έχουν καλλιεργήσει. Άλλωστε, η κα. Πέππα μας έχει συνηθίσει σε καλαίσθητες και άρτιες παραστάσεις χορού με το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα να είναι υψηλού επιπέδου.

Μιλώντας στο gargalianoionline για την παράσταση η κα. Πέππα σημείωσε τα εξής, «Το θέμα της παράστασης είναι η πυξίδα, που δείχνει τις διαδρομές του ανθρώπου και τα ταξίδια που κάνει και το πώς χορεύεται μέσα στην ζωή του. Το τέλος του ταξιδιού μας δείχνει ότι πρέπει να έχουμε αγάπη και κατανόηση. Ταξιδεύουμε για την εμπειρία και όχι τον προορισμό”.

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων κ. Βάσω Καλκαβούρα, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελα. Η παράσταση συνδιοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας και τον Μορφωτικό Σύλλογο Γαργαλιάνων, με την επιμέλεια του οποίου λειτουργεί η Σχολή Τέχνης.

Παρόντες στην εκδήλωση, εκτός του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Π. Κατσίβελα, ήταν ο Πρόεδρος τους Δ.Σ. του Δήμου Τριφυλίας κ. Ι. Καλκαβούρας, ο Αντιδήμαρχος κ. Ι. Κατσούλας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαργαλιάνων κ. Α. Ματθιουδάκης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Α. Μπουγάς, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι,  εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων καθώς και πλήθος κόσμου.

Δείτε βίντεο:

 

Δείτε εικόνες:

 

10

 

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button