Τοπικά Νέα

Με βαριές εκφράσεις μεταξύ των δημάρχων αναβλήθηκε ο ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου

0af3afd4cab05f63b5ced1419e036746_XL


Χωρίς πρόεδρο μετά την παραίτηση του κ. Γρυπιώτη απο τις 13 Δεκεμβρίου, κάτι το οποίο ήταν γνωστό, αλλά και χωρίς αντικαταστάτη βρίσκεται ο ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου. Με αντιδράσεις δημάρχων, μεγάλη καθυστέρηση αφού κανείς δεν γνώριζε τις διαδικασίες και χωρίς απαρτία ώστε να προχωρήσει η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου η συνεδρίαση αναβλήθηκε χθες το απόγευμα στην Τρίπολη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής των δημάρχων στην αίθουσα υπήρξαν έντονες αντιπαραθέσεις και βαριές κουβέντες, καθώς ειπώθηκαν εκφράσεις όπως είμαστε για γέλια και για κλάματα, είμαστε θεσμός μπουρδέλο και άλλα.

Τι είναι οι ΦοΔΣΑ –  Φορείς Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων

Οι ΦοΔΣΑ είναι οι αρμόδιοι φορέις της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης για την εξειδίκευση και υλοποίηση των στόχων και των δράσεων των Περιφερειακών Σχεδίων Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων και ειδικότερα για την προσωρινή αποθήκευση, μεταφόρτωση, αξιοποίηση και διάθεση των στερεών αποβλήτων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button