Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στα Φιλιατρά [εικόνες]

Με κάθε επισημότητα και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν στην πόλη των Φιλιατρών οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 79ης ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 1940

Στις 10:30 τελέσθηκε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προοδρόμου Φιλιατρών και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε Επιμνημόσυνη δέηση από τον Ιερό Κλήρο και Κατάθεση Στεφάνων στην κεντρική πλατεία στον προ του Ηρώου χώρο.

Το πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε o κ.  Μάριος Νεοφύτου, Διευθυντή 2ου Δημ. Σχολείου Φιλιατρών.

Ακολούθησε παρέλαση από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ειδικού Δημοτικού, του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, των Δημοτικών Σχολείων, του Γυμνασίου και του Λυκείου Φιλιατρών, με ανάκρουση Εθνικών σκοπών από την Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών. Πλήθος κόσμου χειροκρότησαν με ενθουσιασμό την όμορφη παρέλαση των μαθητών και των νέων μας.

Το “παρών” στις εκδηλώσεις, μεταξύ άλλων, έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλιατρών κ. Διονύσιος Καραβίτης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι σχολείων και της Αστυνομίας.

Δείτε εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button