ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην Κυπαρισσία [εικόνες – βίντεο]

Ενωτική με ηλιοφάνεια αλλά κι αισθήματα υπερηφάνειας μετά από δύο χρόνια πανδημίας ήταν η παρέλαση που πραγματοποιήθηκε για την 81η επέτειο του ΟΧΙ και του έπους του 40 στην πόλη της Κυπαρισσίας.

Πλήθος κόσμου όποιος εκτεινόταν από την περιοχή των δικαστηρίων Κυπαρισσίας μέχρι την κεντρική πλατεία της πόλης για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό συμμετείχε με τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και μάσκες για τους περισσότερους τουλάχιστον στην εορταστική εκδήλωση της παρελάσεως που διεξήχθη μετά την δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό Αγίου Αθανασίου Κυπαρισσίας.

Την παρέλαση άνοιξε και έκλεισε η φιλαρμονική της δημοτικής ενότητας Κυπαρισσίας η οποία χειροκροτήθηκε θερμά, τα δημοτικά σχολεία μαζί με το γυμνάσιο -λύκειο και το 1ο ΕΠΑΛ αλλά και τα αθλητικά σωματεία της πόλης ενώ δεν παρέλασαν για πρώτη φορά τα Νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστησαν μεταξύ άλλων οι αρχές όπως η Ιερά Τριφυλίας και Ολυμπίας, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Λεβεντάκης με αυτοδιοικητικούς αλλά και των λοιπών αρχών της ευρύτερης περιοχής της πόλεως από το Λιμενικό και την Πυροσβεστική.

Δείτε βίντεο και εικόνες:

ρεπορτάζ του Γιάννη Μποζίκα στο kyparissialive.blogspot.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button