Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Μια εξοχική κατοικία στην Πύλο βραβευμένη με διεθνές Architizer A+Award!

20s2artkt-thumb-large


Και όμως, αυτή η εξοχική κατοικία βρίσκεται στην Πύλο!

Η επιτυχία  είναι γεγονός αξιοσημείωτο, που δείχνει το μέτρο των δυνατοτήτων στο διεθνές περιβάλλον. Στα φετινά A+Awards του Architizer, που διαγωνίστηκαν τα πιο ονομαστά αρχιτεκτονικά γραφεία του κόσμου, η εξοχική κατοικία στην Πύλο, δημιουργία του αθηναϊκού αρχιτεκτονικού γραφείου Potiropoulos+Partners, τιμήθηκε στην κατηγορία της με το βραβείο Popular Choice Winner, ενώ ήταν ήδη στους πέντε φιναλίστ.

Οι μελέτες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό του Architizer προέρχονται από όλες σχεδόν τις χώρες, ο συναγωνισμός είναι τεράστιος και αν και οι κατηγορίες και τα βραβεία είναι πολλά, κάθε βράβευση είναι μια τεράστια τιμή για το έργο και τους δημιουργούς του.

Να σημειωθέι πως το αρχιτεκτονικό γραφείο Potiropoulos+Partnersκαι συνεργάζεται με την Costa Navarino στο project των Navarino Residences. Το σπίτι στην Πύλο είναι ένα έργο που εκφράζει τον μεσογειακό μινιμαλισμό με έναν τρόπο ήπιο, και υπαινικτικό, χωρίς ακρότητες, επίδειξη ή αλαζονεία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button