Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Νέα “αιφνιδιαστική” παράσταση διαμαρτυρίας στο Α.Τ. Φιλιατρών από τη δημοτική αρχή

 

astinomia-mploko


Αιφνιδιαστική επίσκεψη κλιμακίου της δημοτικής αρχής στο Α.Τ. Φλιατρών πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, περίπου στις 12, από δημοτικούς άρχοντες της Τριφυλίας ενόψει της κατάργησης του τοπικού τμήματος.

Πολυμελής αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κατσίβελα ανέβηκε τα σκαλιά του Α.Τ. Φιλιατρών, και αφού έγινε μια στάση στο κρατητήριο για αναμνηστικές φωτογραφίες (σύμφωνα με όσους παραβρέθηκαν εκεί), στη συνέχεια το κλιμάκιο κατευθύνθηκε στο γραφείο του διοικητή του Α.Τ. προκειμένου να δηλώσει για ακόμη μια φορά την αντίθεσή του στο κλείσιμο του Α.Τ.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Παπαθεοδοσίου τόνισε πως το Α.Τ. Φιλιατρών δεν θα κλείσει στην συνείδηση του Φιλιατρινού λαού λέγοντας πως αγώνας για να παραμείνει δεν σταματά εδώ και θα συνεχιστεί. Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Πούλος χαρακτήρισε έγκλημα το γεγονός αυτό, θεωρώντας πως πουθενά αλλού στην Ελλάδα δεν έχει κλείσει Α.Τ. μιας τόσο μεγάλης πόλης, όπως τα Φιλιατρά. Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης Δημήτρης Σαραμτζής είπε πως θα πρέπει αν εξεταστούν και τυχόν ποινικές ευθύνες για το λουκέτο του Α.Τ. ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό της αστυνομίας για τις υπηρεσίες του προς την πόλη των Φιλιατρών όλα αυτά τα χρόνια, με τα λίγα μέσα που διαθέτει.

Το κλιμάκιο αποτελείτο από τους κ. Κατσίβελα, κ. Πούλο, κ. Σαρματζή, κ. Παπαθεοδοσίου, κ. Κουκούμη, κ. Κατσούλα, κ. Καναλουπίτη, κ. Γριβοκωστόπουλο, κα. Παπαγεωγίου, κ. Κωτσάκη, κ. Σαρματζή (εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών) κ.α.

Να σημειωθεί πως η επίσκεψη ήταν τόσο αιφνίδια που δεν μπόρεσε να γίνει γνωστή σε όλα τα τοπικά μέσα, με αποτέλεσμα να σας μεταφέρουμε το ότι ειπώθηκε με επιφύλαξη.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button