Τοπικά Νέα

Νέα κλοπή σακιών με ελιές στην Τραγάνα

 

sakia-elies-702x336


Δέκα τσουβάλια γεμάτα με ελιές, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από λιοστάσι στην περιοχή της Τραγάνας.

Ο αγρότης, μόλις πήγε σήμερα το πρωί στο κτήμα του για να πάρει τα τσουβάλια με τις ελιές που είχε μαζέψει την χθες, αντιλήφθηκε στον χώρο που τα είχε αφήσει να μην υπάρχει ούτε ένα από αυτά καθώς άγνωστοι, που «πέρασαν» από το σημείο, τα είχαν αρπάξει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Την Δευτέρα γράφαμε για κλοπή στα Διακούπια 21 σακιών με ελιές, να σημειωθεί πως μετά από ενημέρωση που είχαμε, είχε προηγηθεί την προηγουμένη ημέρα, Κυριακή, μια ακόμη κλοπή 21 σακιών με ελαιόκαρπο στα Κοκκινοχώραφα.

Γεγονός είναι πως οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στο gargalianoionline σχετικά με την κλοπή σακιών από λιοστάσια έχει δύο κοινά χαρακτηριστικά. Το πρώτο αφορά την περιοχή, αφού τις προηγούμενες φορές οι καταγγελίες αφορούσαν τις περιοχές, Κοκκινοχώραφα, Λεύκη, Διακούπια και τώρα Τραγάνα οι οποίες είναι γειτονικές. Το δεύτερο έχει να κάνει με τον αριθμό των σακιών, καθώς ο μέγιστος αριθμός φτάνει το νούμερο 22.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για αγροτικές κλοπές όπου είναι στις αρμοδιότητες της Αγροφυλακής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button