ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Νέες διακρίσεις για τα προϊόντα της Stella Mare Fisheries!

FOTO 2


Ακόμη 3 διακρίσεις για την STELLA MARE FISHERIES στο διαγωνισμό ανώτερης ποιότητας τροφίμων Taste Olymp Awards 2017. Η αξιολόγηση των δειγμάτων έγινε από το Olymp Awards Chef’s Jury Panel με panel leader τον Κο Κωνσταντίνο Μουζάκη. Τα προϊόντα δοκιμάστηκαν από πολυάριθμο πάνελ βραβευμένων chef κριτών-αξολογητών. Τα προϊόντα που βραβεύτηκαν:

 – Αργυρό Βραβείο Taste Olymp Awards 2017 για τον κωδικό Φιλέτο
Γαύρου Μαρινάτο με σκόρδο.

–          Αργυρό Βραβείο Taste Olymp Awards 2017 για τον κωδικό  Φιλέτο
Σαρδέλας πανέ με δημητριακά.
–          Χάλκινο Βραβείο Taste Olymp Awards 2017 για τον κωδικό Φιλέτο
Σαρδέλας καπνιστή ελαφρώς πικάντικη.

  Ακόμη μία απόδειξη ότι η εταιρεία διατηρεί υψηλή ποιότητα στα προϊόντα της με σεβασμό και υπευθυνότητα προς τον καταναλωτή.

Η εκδήλωση της βράβευσης έγινε την Κυριακή 18/06/2017 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην οποία παραβρέθηκαν εκτός των διαγωνιζομένων και πολλοί ειδικοί του χώρου μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ κ. Νίκος Κατσαρός.    Την εταιρεία STELLA MARE FISHERIES εκπροσώπησαν και παρέλαβαν τα βραβεία οι : Αντώνης Καζάνας (υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου),IvelinaPetrova (υπεύθυνη παραγωγής) και ο μικρός της γιος Χρύσανθος που έκλεψε την παράσταση και έγινε η μασκώτ του διαγωνισμού.

FOTO 1

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button