ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: Απλήρωτος φαίνεται να είναι ο εργολάβος για το έργο της αναδιαρρύθμισης του ισογείου

220


Απλήρωτη παραμένει από τις 20/12/2016 η ανάδοχος κατασκευαστική εταιρία που παρέδωσε ολοκληρωμένο το έργο αναβάθμισης προυπ. 1.250.000€. του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Μάλιστα, για την διοικητική παραλαβή της ολοκλήρωσης των έργων στο ισόγειο του κτιρίου τον περασμένο Δεκέμβρη βρέθηκαν πολιτικά πρόσωπα τα οποία όμως φαίνεται να μην έχουν πληρώσει ακόμη τον λογαριασμό!

Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι για την αποπληρωμή δεν φέρει ευθύνη η περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς τα σχετικά κονδύλια πιστώθηκαν άγνωστο πως στην διοίκηση του ιδρύματος.

ΟΙ οφειλές από 3 τελευταίους λογαριασμούς έργων σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο Κυπαρισσίας στο προϋπολογισμό του ανέρχονται σε 353.547 ευρώ καθώς υπάρχουν όλα τα παραστατικά και εγκρίσεις, ενώ οι οφειλές της περιφέρειας Πελοποννήσου από συμπληρωματικές εργασίες είναι μόνο 32.309 ευρώ. Οι 19ος ως ο 23ος λογαριασμός βεβαιωμένων εργασιών αφορούν την δεύτερη φάση του ισογείου, τον εξωτερικό ανελκυστήρα, εργασίες 1ου ορόφου καθώς και οι εργασίες στην Παιδιατρική κλινική, καθώς η συμπληρωματική σύμβαση επέστρεψε με τους κωδικούς των οφειλόμενων ποσών στο Νοσοκομείο, άγνωστο με ποια δικαιολογία, ενώ το ίδρυμα εξέδωσε απόφαση ανάληψης στις 11/4/2017 δηλαδή πριν το Πάσχα, ενώ ως τις 26 Απριλίου δεν έχουν σταλεί εντάλματα στον επίτροπο για έγκριση από το Ελεγκτικό όργανο. Βέβαια ελπίζουμε ότι τα χρήματα για την πληρωμή…δεν χάθηκαν στο δρόμο αλλά το γεγονός ότι δεν εκταμιεύθηκαν από την περιφέρεια Πελοποννήσου. Άραγε για ποιο λόγο η συμπληρωματική σύμβαση επέστρεψε στο Νοσοκομείο από αρχές Ιανουαρίου και υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την υπόθεση;

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button