ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: Δράσεις για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού

1


Οι Μαίες του Γυναικολογικού Ιατρείου, της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού και αναλογιζόμενες τα οφέλη που προσφέρει το Μητρικό Γάλα τόσο στο νεογέννητο, όσο στη μητέρα και την κοινωνία, διοργανώνουν στις 03/11/2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30πμ έως 13:00μμ, στην Κεντρική Πλατειά Κυπαρισσίας, ένα σταντ ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών με έντυπο ενημερωτικό υλικό για τον Μητρικό Θηλασμό.

Παράλληλα προσκαλούμε να γνωρίσουμε από κοντά, τους πολίτες και ιδιαίτερα τις μέλλουσες ή θηλάζουσες μητέρες της περιοχής, για να απαντήσουμε στις απορίες τους και να βοηθήσουμε  στην σωστή επιλογή σίτισης των νεογέννητων τους.

Τέλος ενημερώνουμε ότι στο Μαιευτικό / Γυναικολογικό Τμήμα της Νοσηλευτικής Μονάδος Κυπαρισσιας, παρέχονται δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας εγκύων για τον τοκετό, τη λοχεία, τον θηλασμό και τη γονεϊκότητα.

Πληροφορίες Μ/Γ Κλινική – τηλ: 27613 60137

Συμμετέχουσες Μαίες:

Σ. Κουμουνδούρου & Χ. Χριστοπούλου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button