ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου Γαργαλιάνων

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες, που αφορούσαν στην επισκευή της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου της Δ.Κ. Γαργαλιάνων, του Δήμου Τριφυλίας, με το “Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” να αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση.

Σε ευχαριστήριο μήνυμα ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Λεβεντάκης σημειώνει χαρακτηριστικά:

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες, που αφορούσαν στην επισκευή της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου της Δ.Κ. Γαργαλιάνων, του Δήμου Τριφυλίας.
Η διαδικασία εξεύρεσης πόρων, για το συγκεκριμένο έργο, μας δυσκόλεψε πολύ, καθότι πρόκειται για ένα μη αδειοδοτημένο κτίριο το οποίο, συν τοις άλλοις, είναι κατασκευασμένο και σε χώρο πρασίνου.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να μην καταστεί δυνατή η ένταξή του σε κάποιο πρόγραμμα, για χρηματοδότηση.
Κατόπιν αυτοψίας που διενήργησα, από κοινού με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας, στον μοναδικό αυτό χώρο, που έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται τα παιδιά, της πόλης των Γαργαλιάνων και όχι μόνο, κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη πραγματοποίησης του έργου αυτού, λόγω της επικινδυνότητας της στέγης του.
Και αφού ήταν αδύνατος οποιοσδήποτε άλλος τρόπος εξεύρεσης λύσης, προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, απηύθυνα σχετικό αίτημα και έκκληση, προς το ” Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου”.
Μιλώντας δε προσωπικά, με τον ίδιο τον κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, του εξέθεσα το πρόβλημα, ως είχε, και του ζήτησα, αν μπορούσε, να μας βοηθήσει.
Η ανταπόκρισή του ήταν άμεση και το “Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” ανέλαβε, εξ’ ολοκλήρου, τη χρηματοδότηση για την υλοποίηση του, εν λόγω, έργου, κατόπιν γενομένης συμφωνίας του και με την κατασκευαστική εταιρεία του κ. Διαμαντόπουλου.
Κατόπιν τούτου, τόσο εγώ ο ίδιος, όσο και ο πρόεδρος και τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, αλλά και οι πολίτες των Γαργαλιάνων οφείλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ”, από καρδιάς, στο Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” και προσωπικά στον κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, για την προσφορά τους αυτή και την άμεση ανταπόκριση στην έκκλησή μας.
Για ακόμα μία φορά μας απέδειξαν, στην πράξη, την ευαισθησία και το πνεύμα αλληλεγγύης, που τους διακατέχει και πως αποτελούν σπουδαίο παράδειγμα προς μίμηση.
Τους εύχομαι ολόψυχα Καλές Γιορτές με υγεία, πάνω απ’ όλα, αγάπη, προκοπή και επιχειρηματικές επιτυχίες!
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 12-12-2021
Ο δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button