ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Οριστικό τέλος στο “deal” της πώλησης των εγκαταστάσεων του Α.Σ. Γαργαλιάνων

 

141


Γενικη Συνέλευση του Α.Σ. Γαργαλιάνων το Σάββατο

Εξέπνευσε σήμερα η προθεσμία για την υπογραφή των συμβολαίων πώλησης των εγκαταστάσεων του Α.Σ. Γαργαλιάνων, ωστόσο ο επενδυτής δεν εμφανίστηκε για να υπογράψει τα συμβόλαια με αποτέλεσμα να ακυρώνεται οριστικά η αγοροπωλησία.

Υστερα από πέντε μήνες διαπραγματεύσεων μεταξύ του επενδυτή και του Δ.Σ. του Α.Σ. Γαργαλιάνων αλλά και συνεχών γενικών συνελεύσεων για την ενημέρωση και λήψη αποφάσεων από τους συνεταίρους τελικά η συμφωνία χάλασε οριστικά καθώς η 18η Οκτωβρίου 2107 ήταν η καταληκτική ημερομηνία για την υπογραφή των συμβολαίων πώλησης.

Να θυμίσουμε πως η ημερομηνία αυτή προέκυψε μετά την αποδοχή της Γενικής Συνέλευσης της νέα πρότασης του επενδυτή για την εξαγορά των εγκαταστάσεων του συνεταιρισμού. Η νέα πρόταση εξαγοράς πήρε την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης στις 18 Σεπτεμβρίου 2017, ωστόσο για να εκτελεστεί η απόφαση έπρεπε να περάσει διάστημα τριάντα (30) ημερών από τη λήξη της συνέλευσης, ώστε ένα μέλος αν ήθελε να προσβάλει αυτή την απόφαση.

Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στη δημοτική βιβλιοθήκη των Γαργαλιάνων προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη για την ακύρωση της συμφωνίας πώλησης καθώς και να γίνει συζήτηση για το μέλλον του συνεταιρισμού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button