ΑγροτικάΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών ζητά την ίδρυση Διεύθυνσης Εγγείων Βελτιώσεων και την επαναλειτουργία του γραφείου της ΔΑΟΚ στα Φιλιατρά

Ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών με επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, το Περιφερειακό Συμβούλιο και τους Βουλευτές Μεσσηνίας ζητά την ίδρυση Διεύθυνσης Εγγείων Βελτιώσεων και την επαναλειτουργία του Γραφείου της ΔΑΟΚ στα Φιλιατρά

Αναλυτικά η επιστολή:

ΘΕΜΑ: “Ίδρυση Διεύθυνσης Εγγείων Βελτιώσεων κι επαναλειτουργία Γραφείου της ΔΑΟΚ στα Φιλιατρά”.

 

      Ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών σε τακτικό συμβούλιο στις 15-10-2020 με θέματα: την ίδρυση Διεύθυνσης Εγγείων Βελτιώσεων και την επαναλειτουργία του Γραφείου της ΔΑΟΚ στα Φιλιατρά, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να ταχθεί υπέρ της αναγκαιότητας λειτουργίας και των δύο ανωτέρω διοικητικών δομών, διότι η πόλη των Φιλιατρών πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τη λειτουργία τους.

     Επιγραμματικά σας αναφέρουμε:

  1. ύπαρξη φράγματος “Φιλιατρινού”, καθώς και οι κρατικές γεωτρήσεις, προϋποθέσεις ιδρύσεως ΓΟΕΒ
  2. τεράστιες παραγωγές αγροτικών προϊόντων της πόλης των Φιλιατρών και περιχώρων
  3. ύπαρξη κτιριακών εγκαταστάσεων (ΚΕΓΕ Φιλιατρών).

    Ζητάμε τη στήριξή σας, στο δίκαιο αυτό αίτημα.

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Χαίρομαι πάρα πολυ που η πρόταση πριν από κάποιο καιρό από τ “ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ”, βρίσκουν ευήκοα ώτα για κάτι που θα ευνοήσει τους κατοίκους και την ίδια τη πόλη, δίνοντας έστω και έτσι μια τονωτική ένεση ανάκαμψης, έτσι ώστε να βγει σταδιακά η πόλη από τη μηχανική υποστήριξη που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια, ειναι μια καλή πρόταση που αξίζει το κόπο να υποστηριχθεί απ’ όλους και ειναι μια πολυ καλή αρχή από τον Αγροτικό σύλλογο.

      1. Αν και η ερώτηση ειναι ειρωνική και ολίγον προβοκατόρικη θα σου απαντήσω, αυτό που ζητάμε αγαπητέ παρατηρητή ειναι επιστροφή στο αυτοδιοίκητο της πόλης, επιστροφή στο δήμο που ήταν πριν τον Καλλικράτη και όχι σ έναν ομαδοποιημένο δήμο τρίων μεγάλων πόλεων και αρκετών χωριών, τα Φιλιατρά έχουν ερημοποιηθεί, έχουν γίνει κυριολεκτικά χωριό, όμως, αν δεν είσαι από εδώ δικαίως να μην σε νοιάζει και έτσι ειναι αδύνατον να καταλάβεις.

        Ναι! θέλω τράπεζα, αστυνομικό τμήμα, εφορία κλπ στην πόλη μου, τα Φιλιατρά ΔΕΝ ειναι χωριό, ειναι κωμόπολη έχουν τουλάχιστον 6.000 κατοίκους και το δικαιούνται, ενδιαφέρομαι για την οικονομική και πολιτιστική της ανάπτυξη όπως δίκαια να ενδιαφέρεται και ο Γαργαλιανιώτης και ο Κυππαρισιώτης αντιστοιχα, τέτοιες λοιπόν κινήσεις ειναι μικρές αλλά ουσιαστικές για την ανάπτυξη που όλοι μας ζητάμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button