Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Καλαμάτα της Υπαπαντής

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, η Καλαμάτα πανηγυρίζει την Υπαπαντή του Χριστού και τιμά την Πολιούχο της Παναγία Υπαπαντή. Το θρησκευτικό εορτασμό θα λαμπρύνει με την παρουσία του η Αυτού Εξοχότης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.

Μετά το πέρας της λιτανείας της Ιερής Εικόνας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ξεναγηθεί στην έκθεση με τίτλο «Η Ευζωνική Στολή – Δωρεά κ. Αλέξανδρου Χαΐτογλου» στο Μουσείο Στρατιωτικής Ιστορίας Καλαμάτας και, στη συνέχεια, θα παραστεί στα εγκαίνια του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.
Τέλος, θα παρακαθήσει σε γεύμα, το οποίο θα παραθέσει προς τιμήν του ο δήμαρχος.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας Παναγιώτη Πούπουζα, απαγορεύεται η στάθμευση και κίνηση παντός είδους οχημάτων και από τις δύο κατευθύνσεις στις ενταύθα οδούς: Υπαπαντής – 23ης Μαρτίου – Αριστομένους – Π. Καίσαρη – Φαρών – Φάριος και Μητροπολίτου Μελετίου, λόγω της λιτανείας της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Υπαπαντής, με εξαίρεση τα οχήματα άμεσης επέμβασης (ΕΛ.ΑΣ. – Πυροσβεστική & ασθενοφόρα).
Η απόφαση αυτή θα ισχύσει το Σάββατο 2-2-2019, από 06:00 έως 13:00 όσον αφορά στην απαγόρευση στάθμευσης και από 10:00 έως 13:00 όσον αφορά στην απαγόρευση

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button