ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας

Με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, Ηλία Αξιοτόπουλου, παρατείνονται οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας, με απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα ανάπλασης.

Στην απόφαση τονίζεται ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις παρατείνονται μέχρι τις 25 Απριλίου 2021, λόγω συνέχισης των εργασιών ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων της οδού πλατείας Αρκαδιάς Άνω Πόλης Κυπαρισσίας.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Παρατάσεις στο έργο, παρατάσεις στις κυκλοφοριακες ρυθμίσεις καθώς βρίσκονται τα έργα σε εξέλιξη….κλπ. Τρελάθηκαμε στις παρατάσεις. Μήπως δεν ζούμε στην Άνω Πόλη; Μήπως δουλεύουν τα συνεργεία και εμείς δεν τούς βλέπουμε; Τούς περιμένουμε πριν από το Καλοκαίρι. Στο τέλος θα τρελαθούμε. Θα πιστέψουμε σε λίγο και εμείς ότι μπήκε η πλακοστρωση, μπήκαν τα δέντρα, μπήκαν τα φωτιστικά. Θα μας πείσουν σε λίγο ότι το έργο έχει τελειώσει…. Κάντε και μία οριστική παραλαβή και όλοι θα είμαστε ευτυχισμένοι. Λέγε λέγε θα το πιστέψουμε στο τέλος κ εμείς οι Άνω πολίτες ότι το έργο τελείωσε… Εκείνη η πέτρα για την πλακοστρωση από πόσο μακριά έρχεται και δεν έφτασε ακόμα; Καλό καλοκαίρι… και βάλε….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button