ΚυπαρισσίαΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Παρεμβάσεις της Περ. Πελοποννήσου στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Φιλιατρών

 

ergo_0


Σε εξέλιξη είναι οι οδικές παρεμβάσεις στην περιοχή του εθνικού δρόμου που συνδέει τις δύο πόλεις με την αποκατάσταση ορατότητας του οδικού άξονα Κυπαρισσίας – Φιλιατρών. Αυτή την εποχή γίνεται διάνοιξη οδοστρώματος στην στροφή πριν τον οικισμό της Τερψιθέας με κατεύθυνση προς την περιοχή των Φιλιατρών. Παρέμβαση γίνεται εξάλλου στον κόμβο της Φαρακλάδας μέχρι την περιοχή της κοινότητας Τερψιθέας ενώ προγραμματίζονται τεχνικά έργα και στην περιοχή Διπόταμα κοντά στο Αγρίλι Φιλιατρών.

ΑΥΤΟΨΙΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε αυτοψία μετά την οριοθέτηση της μελέτης ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού από την περιοχή των σχολείων της Κυπαρισσίας μέχρι και τις εργατικές κατοικίες, έργο ιδιαίτερα σημαντικό καθώς το ζητούσαν καιρό τώρα οι κάτοικοι. Η αυτοψία στην συγκεκριμένη περιοχή έγινε παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων όπως του κ. Σταύρου Καρτερουλιώτη προϊσταμένου Τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας και του αναδόχου του έργου κ. Ηλιοπούλου Γιάννη.

Τέλος υπάρχουν θετικά νέα καθώς ολοκληρώθηκε το έργο ηλεκτροφωτισμό του κόμβου από την περιοχή της Ελαίας μέχρι τις Καρυές δηλαδή στα όρια της Μεσσηνίας με την Ηλεία. Στο συγκεκριμένο κόμβο κάθε χρόνο γινόταν πολλά θανατηφόρα ατυχήματα τα τελευταία χρόνια ώστε να αρθεί η επικινδυνότητα του δρόμου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button