ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας “Ο Βυθός της Πρώτης”! [εικόνες]

 

6


Μαγευτικές υποβρύχιες φωτογραφίες και μοναδικές λήψεις από το βυθό της Νήσου Πρώτης από τον φακό του Φώτη Κατσίβελα και τη συνδρομή του καταδυτικού κέντρου Ionian Dive Center στη Μαραθόπολη.

Την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 20:00 το βράδυ στο Σχολείο της Μαραθόπολης, έδρα του Πολιτστικού Συλλόγου Μαραθόπολης, έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο “Ο Βυθός της Πρώτης”.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία καθώς πολλοί Τριφύλιοι και όχι μόνο, βρέθηκαν κοντά στο σχολικό κτίριο της Μαραθόπολης. Σε έναν πολύ ιδιαίτερο, ζεστό και όμορφο χώρο, όπως διαμόρφωσαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαραθόπολης, παρουσιάστηκε το υποβρύχιο φωτογραφικό έργο του Φώτη Κατσίβελα. Πρόκειται για ένα φωτογραφικό ταξίδι που έχει σαν στόχο να παρουσιάσει στο κοινό την υποβρύχια ομορφιά της Νήσου Πρώτης. Μια φωτογραφική «κατάδυση» σε ένα σιωπηλό αλλά και ολοζώντανο κόσμο ομορφιάς, όπου ψάρια, ναυάγια, βλάστηση και πλάσματα ενός άλλου κόσμου «έρχονται» στην επιφάνεια για να τα γνωρίσουμε.

Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου καλωσόρισαν με ένα πλατύ χαμόγελο το κοινό που περιηγήθηκε στην έκθεση, ενώ στον προαύλιο χώρο του σχολείου υπήρχαν διάφορα κεράσματα για το κοινό καθώς και μουσική σε χαλαρούς τόνους.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017 με ώρες λειτουργίας 10:00 – 13:30 και 19:00 – 23:00.

0

Στην φωτογραφία διακρίνονται μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαραθόπολης και ο φωτογράφος Φώτης Κατσίβελας.

1

2

3

4

5

  7

8

9

10

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button