ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Προβλήματα στην Ε.Ο. στο ύψος του Λαγκουβάρδου από τη βροχόπτωση [εικόνες – βίντεο]

 

1


Το τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου…

Για ακόμη μια φόρα η Ε.Ο. Μαραθόπολης  – Φιλιατρών στο ύψος του Λαγκουβάρδου μετατράπηκε από την βροχόπτωση σε ένα επικίνδυνο δρόμο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα με το ύψος του νερού σε ορισμένα σημεία είναι επικίνδυνα υψηλό.

Το οδόστρωμα γέμισε λάσπες, χώματα και φερτά υλικά ενώ οι είσοδοι σε κατοικίες και τουριστικές επιχειρήσεις που βρίσκονται στο ύψος του δρόμου λίγο πριν την παραλία του Λαγκουβάρδου γέμισαν για πολλοστή φορά με φερτά υλικά.

Όταν φτάσαμε στο σημείο συναντήσαμε τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. του Δήμου Τριφυλίας κ. Ευστάθιο Ανδρινόπουλο καθώς διατηρεί τουριστική επιχείρηση στην περιοχή αυτή. Ο κ. Ανδρινόπουλος για ακόμη μια φορά «λαχτάρισε καθώς είδε την ορμή των νερών να απειλεί την περιουσία του.


Να σημειωθεί πως με απόφαση της Περιφέρειας έχει κοπεί κονδύλι ύψους 245.000 ευρώ για εργασίες βελτίωσης της 15ης Ε.Ο. Τμήμα Φιλιατρά – Μαραθόπολη και συγκεκριμένα για τη διαπλάτυνση του γεφυριού, με τις εργασίες να αφορούν την κατασκευή δύο τεχνικών έργων ένθεν και ένθεν του δρόμου (ανεστραμμένο Π) σε μήκος 70 μέτρα. Με την κατασκευή των δύο τεχνικών έργων αναμένεται να επιτευχθεί και η δια πλάτυνση του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών. Ωσ΄τοσο, από τις αρχές Ιουλίου 2017 περιμένουμε να μάθουμε πότε θα δημοπρατηθέι το έργο προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Άλλες ζημιές δεν έχουν αναφερθεί στην ευρύτερη περιοχή.

2 3 4 5 6

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button