ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Πρώτη φορά «Λευκή Νύχτα» στους Γαργαλιάνους!

 

19366237_1319996708119245_7045886522167001466_n


Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Γερασίμου του Νεομάρτυρα, προστάτη των εμπόρων.

O Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Γαργαλιάνων διοργανώνει για πρώτη φορά την Δευτέρα 3 Ιουλίου την πρώτη “Λευκή Νύχτα”, ακολουθώντας τις ανάλογες εκδηλώσεις που γίνονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Μέσα από αυτή την κίνηση, ο σύλλογος επιχειρεί να δώσει την ευκαιρία στο καταναλωτικό κοινό να κάνει τις αγορές του στην καρδιά του καλοκαιριού, βρίσκοντας για μία βραδιά μεγάλες εκπτώσεις και απίστευτες προσφορές σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και αγαθών. Ταυτόχρονα επιθυμεί να στηρίξει έμπρακτα την τοπική αγορά και να δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να διαπιστώσουν και να εμπιστευτούν την ποικιλία και την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους.

Στο πλαίσιό της βραδιάς προβλέπονται τα εξής events:

Οι φιλαρμονικές του Δήμου Τριφυλίας θα αναγγείλουν μουσικά την έναρξη της βραδιάς. Live μουσική θα παίξουν οι “Hard Disk Drive and Friends” στο Πάρκο, μπροστά από την Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη.

Τέσσερα ακόμη μουσικά σχήματα θα είναι τοποθετημένα σε διάφορα σημεία της πόλης για να ψυχαγωγούν τον κόσμο. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων θα διοργανώσει την 1η Εκθεση Σύγχρονης Τέχνης “Open Studio”, στην οδό Κοκκώνη 5.

Ακόμη θα οργανώσει χορευτικά δρώμενα στους δρόμους.

Στην κεντρική πλατεία θα προβληθούν κινηματογραφικά αφιερώματα από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας, σε παραγωγή-σκηνοθεσία A. Jorjini Cinematography. Επίσης θα παρουσιαστεί το Bubble Show “La Petite Marguerite”: ένα εντυπωσιακό σόου από ανιματέρ, με μικρές, μεγάλες και τεράστιες σαπουνόφουσκες, για παιδιά αλλά και ενήλικους.

Ακροβάτες-σκηνοβάτες θα μαγέψουν το κοινό με την παράστασή τους σε ελληνικούς και λάτιν ρυθμούς. Στην οδό Ν. Σκιαδά θα γίνει παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική από ορχήστρα.

Και φυσικά τα καταστήματα των Γαργαλιάνων θα παραμείνουν ανοιχτά έως αργά, με κεράσματα, διαγωνισμούς, προσφορές και πολλές εκπλήξεις.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί κανείς να επικοινωνεί με τον Σύλλογο Εμπόρων και Βιοτεχνών Γαργαλιάνων (email: esgargalianoi@gmail.com / Facebook page: Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Γαργαλιάνων / Τηλέφωνα Δ.Σ.: Διονύσιος Κωνσταντόπουλος 6977-846563, Κωνσταντίνα Γκλιάτα 27630 24402, Φωτεινή Πατσαβού 27630 22454, Δήμητρα Ψώνη 27630 24205).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button