Δήμος Πύλου - Νέστορος

Συνάντηση δημάρχου Πύλου – Νέστορος με την ΟΑΚ Μεσσηνίας

Με εκπροσώπους της Ο.Α.Κ. (Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών) Μεσσηνίας, συναντήθηκε την Τρίτη ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας. Απο πλευράς της Ο.Α.Κ. προτάθηκε να γίνουν ομιλίες στα σχολεία του Δήμου ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, με στόχο την ενημέρωση τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών σε θέματα κυρίως πρόληψης, αλλά και αντιμετώπισης πυρκαγιάς. Ο δήμαρχος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον έτσι ώστε οι ομιλίες να γίνουν σε συνεργασία της Ο.Α.Κ. με το Δήμο. Μάλιστα το πρωί της ίδιας ημέρας είχε προηγηθεί επίσκεψη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύλου, ύστερα απο πρόσκληση της διευθύντριας Μπέτυς Αρναουτίδου. Οι εθελοντές της Ο.Α.Κ. απευθύνθηκαν στο σύνολο των μαθητών για τα παραπάνω θέματα.

Στη συνάντηση με τον δήμαρχο ήταν παρόντες: ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Γαϊτάνης, η προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας Αντωνία Σκόκου, ο επικεφαλής της Ο.Α.Κ. Μεσσηνίας Κωνσταντίνος Βλαχονικολός και τα μέλη της Ο.Α.Κ.: Αργύρης Ζέρβας, Δημήτριος Κουμπουλής, Φίλιππος Κεχαγιάς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button