Τοπικά Νέα

Συνεδρίασε το Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας Δήμου Τριφυλίας για την πυροπροστασία

Την δεύτερη συνεδρίασή του πραγματοποίησε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας καθώς συνεδρίασε σήμερα το πρωί στο δημοτικό κατάστημα Γαργαλιάνων με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων φορέων της περιοχής.

Στη συνεδρίαση, η οποία ήλθε λίγες ημέρες μετά την εθνική τραγωδία με τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, έγινε διεξοδική ανάλυση του επιχειρησιακού σχεδίου του αντιπυρικού σχεδιασμού για το έτος 2018 για την αντιμετώπιση έκτακτων φαινομένων. Στη συνεδρίαση έκδηλη ήταν η διάθεση όλων για συνεργασία, ώστε να αντιμετωπιστούν εν τη γενέσει τους τα όποια προβλήματα προκύψουν κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Στη συνεδρίαση, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσακανίκας, ο διοικητής του Α.Τ. Τριφυλίας κ. Γ. Κρυοβρυσανάκης, ο Διοικητής της Π.Υ. Γαργαλιάνων, Επιπυραγός Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας και υπάλληλος της Δασικής Υπηρεσίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button