Τοπικά Νέα

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Η λήψη απόφασης για την πρακτική άσκηση σπουδαστών ΙΕΚ αρμοδιότητας του ΥΠΕΘΑ στο Δήμο Τριφυλίας θα συζητηθεί μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας την ερχόμενη Παρασκευή 16 του μηνός.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ.

Τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

Σας καλούμε στην 27η ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, την 16ηη του μηνός Ιουνίου του έτους 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 για την 27η ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση και λήψη αποφάσεων, στα πιο κάτω θέματα: (σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία).

  1. «Έγκριση 3ου ΑΠΕ και 3ου ΠΚΤΜΝΕ και 2η Συμπληρωματική σύμβαση του έργου: ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ αμ.1/2021».

  2. Λήψη Απόφασης για χαρακτηρισμό Κωδικών Αριθμών του Προυπολογισμού εξόδων του Δήμου οικονομικού έτους 2023, ως δεκτικών έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής.

  3. Έγκριση δαπάνης για πρόστιμα ΚΤΕΟ.

  4. «Έγκριση του Απολογισμού, Ισολογισμού και των χρηματοοικονομικών καταστάσεων διαχειριστικής χρήσης οικονομικού έτους 2022, του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης – Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας» (Σχ ΑΔΣ 18/2023).

  5. Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου
    «Επισκευή Σχολικών Κτιρίων Δ.Ε Αετού».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button