Τοπικά Νέα

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Μεσσηνίας ενόψει του χειμώνα

Ο σχεδιασμός των δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιπλημμυρική περίοδο 2020-2021 θα απασχολήσει τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Π.Ε. Μεσσηνίας σήμερα, Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί.

Στη σχετική πρόσκληση του ο περιφερειακού συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Δρ. Βασίλη Χαντζή σημειώνονται τα εξής:

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.), που θα πραγματοποιηθεί την 8η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. αναφορικά με τα Σχέδια Δράσης Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την Εκδήλωση Πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού περιόδου 2020 – 2021. Παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία και να τα παρουσιάσουν περιληπτικά στο σχέδιο δράσης τους, σύμφωνα με τις εγκύκλιες οδηγίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και των συναρμόδιων Υπουργείων. Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού CΟVID-19, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη. Για τις λεπτομέρειες της τηλεδιάσκεψης θα ενημερωθείτε έγκαιρα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button