Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Την πίτα τους έκοψαν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων 1ου Νηπιαγωγείου και 2ου Δημοτικού Γαργαλιάνων [εικόνες]

Η φετινή εκδήλωση είχε ιδιαίτερη συναισθηματική βαρύτητα για τους διοργανωτές, αφού πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολικού τους συγκροτήματος, η οποία κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε! Οι γονείς και οι φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των δύο συλλόγων και η αίθουσα κυριολεκτικά γέμισε.
Η εκδήλωση ήταν άρτια οργανωμένη και προσεγμένη μέχρι την παραμικρή της λεπτομέρεια, (στολισμοί στα τραπέζια και στο μπουφέ, μουσική) όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει οι δύο αυτοί σύλλογοι! Είναι έθιμο τους πια, η κοινή κοπή της πίτας.

“Η κοπή της βασιλόπιτας είναι μια αφορμή για τους γονείς και εκπαιδευτικούς να συναντιόμαστε, να ανταλάσσουμε απόψεις, να συνεργαζόμαστε και να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες μας. Ενας από τους στόχους και των δύο συλλόγων γονέων είναι η ανακαίνιση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του σχολικού μας συγκροτήματος, την οποία και βελτιώνουμε σταδιακά, με δαπάνες που καλύπτουν οι σύλλογοι, διάφοροι χορηγοί αλλά και με την σημαντική αρωγή του Δήμου και ιδιαίτερα του Πρόεδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, κου Αναστάσιου Αδρακτά.
Εχουμε πολλά σχέδια για το άμεσο μέλλον για τη συγκεκριμένη αίθουσα.
Ηταν μεγάλη η χαρά μας που ανταποκρίθηκαν οι γονείς και οι φίλοι και τους ευχαριστούμε όλους θερμά! Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε το γεγονός ότι όλος ο κόσμος ενθουσιάστηκε με την αίθουσα του σχολείου μας και σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε και άλλες εκδηλώσεις εκεί.

Το βλέμμα μας για την ώρα είναι στραμμένο στις αποκριάτικες εκδηλώσεις μας, για τις οποίες θα ενημερώσουμε έγκαιρα!
“Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις” , πόσο μάλλον περισσότερες!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button