Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Τη Δευτέρα η κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Συλλόγων – Συνδέσμων Τριφυλίας

vasilopita2


Την πίτα της κόβει η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΌΓΩΝ –ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ  την Δευτέρα  6-2-2017 και ώρα 18.30 στο ξενοδοχείο STANLEY  Οδυσσέως 1   πλ. Καραϊσκάκη (στάση metro Μεταξουργείο).

Όπως έχει καθιερωθεί να τιμούμε κάθε χρόνο  εξέχουσες προσωπικότητες της Τριφυλίας φέτος θα τιμήσουμε   τον  ΔΗΜΗΤΡΙΟ  ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ  Αντιστράτηγο ε.α. επίτιμο υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας  για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο, τον  οποίο θα προσφωνήσει   ο δημοσιογράφος  ΠΑΝΟΣ ΣΙΟΜΠΟΛΟΣ   πρ.πρόεδρος  της ΕΣΗΕΑ.

 Επίσης θα απονεμηθούν  τιμητικοί έπαινοι στους ιστότοπους της Τριφυλίας  anodorio, filiatranews, filiatranet, gargalianoionline, kopanakinews  και  kyparissianews.com  που με το έργο τους προβάλλουν την Τριφυλία σε όλο τον κόσμο και συνδέουν τους  απανταχού της γης Τριφύλιους με την γενέτειρα τους.

Την παρουσίαση τους θα κάνει ο Γενικός Γραμματέας της ομοσπονδίας ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ   Δικηγόρος  παρ’ Αρείω Πάγω

 Την πίτα μας θα ευλογήσει ο Μητροπολίτης Τριφυλίας & Ολυμπίας                             κ.κ  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Η παρουσία των συμπατριωτών  μας και των φίλων μας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική για την Ομοσπονδία μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button