Τοπικά ΝέαΧώρα

Χώρα: Βραβείο στη μνήμη της Μαρίας Κοκκέβη – Σκουφάκη

1e6034a202fecb1fc9fda3c8c6ea35a7_l


Η βράβευση του φοιτητή Ραφαήλ Παναγιωτόπουλου (του Ιωάννη) έγινε στις 28 Οκτωβρίου 2016 στο Ναό του Αγίου Γεωργίου Χώρας Τριφυλίας, στο τέλος της λειτουργίας.

Το βραβείο έχει θεσμοθετηθεί από την οικογένεια Κοκκέβη και τις Σοφία και Λίλα Σκουφάκη, στη μνήμη της Μαρίας Κοκκέβη – Σκουφάκη από τη Χώρα, δασκάλας στο επάγγελμα (το οποίο είχε τιμήσει στον υπέρτατο βαθμό). Είναι αξίας 1.000 ευρώ και δίδεται σε έναν απόφοιτο του Λυκείου Χώρας που εισάγεται σε σχολή του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου.

Ως εκπρόσωπος της οικογένειας το παρέδωσε η Ηρώ Κοκκέβη γιατρός Ω.Ρ.Λ., η οποία συνεχάρη το νεαρό φοιτητή και του ευχήθηκε τα καλύτερα. Δεν παρέλειψε δε να τονίσει στο νέο φοιτητή ότι “Το να  διδάσκεις σημαίνει να αγγίζεις για πάντα μια ψυχή”. Ο ιερέας του Αγίου Γεωργίου είπε ότι “Είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται σήμερα μέσα στο ναό. Να είναι ένα παράδειγμα και για άλλους, όσοι μπορούν, να βοηθάνε και τα νέα παιδιά”. Ο λυκειάρχης Πέτρος Αναγνωστόπουλος συνεχάρη το φοιτητή καθώς και την οικογένεια για αυτή τους την ενέργεια.

eleftheriaonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button