Κόσμος

Του έβγαλαν τα μάτια γιατί ήθελε να παντρευτεί την αγαπημένη του!

Τραγική κατάληξη είχε η επιθυμία ενός ερωτοχτυπημένου νεαρού στο Πακιστάν, που ο πατέρας του κι οι αδελφοί του τού έβγαλαν τα μάτια επειδή ήθελε να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του!

Ο Αμπντούλ Μπακί, κάτοικος του χωριού Ναζιραμπάντ στην περιοχή του Βαλουχιστάν, ανακοίνωσε το Σάββατο το βράδυ στην οικογένειά του ότι ήθελε να ενώσει τη ζωή του μ’ ένα κορίτσι με το οποίο διατηρούσε σχέση. Τους παρακάλεσε μάλιστα να πάνε να τη ζητήσουν από τους γονείς της και να γίνει ο αρραβώνας. Μόνον που τα μαντάτα προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του 70χρονου πατέρα του, ο οποίος τυφλωμένος από την οργή μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του 22χρονου τον κράτησαν ακίνητο και του έβγαλαν τα μάτια μ’ ένα κουτάλι! Μάλιστα κλείδωσαν τη μητέρα του νεαρού σε διπλανό δωμάτιο για να μην μπορέσει να επέμβει για να σώσει το γιο της…

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία κι όταν έφθασαν εκεί, μετέφεραν εσπευσμένα το θύμα σε περιφερειακό νοσοκομείο της Λοραλάι, απ’ όπου διακομίστηκε αργότερα σε οφθαλμολογική κλινική στην Κουέτα. Πηγή του νοσοκομείου επιβεβαίωσε ότι ο Αμπντούλ Μπακί έχασε και τα δύο μάτια του.

«Είπα στον πατέρα μου και τους αδελφούς μου ότι ήθελα να παντρευτώ ένα κορίτσι, με το οποίο είχα δεσμό. Ο πατέρας μου συμφώνησε αρχικά. Αλλά τρεις ώρες αργότερα μαζί με τέσσερα αδέλφια μου με οδήγησαν σ’ ένα δωμάτιο, με έδεσαν και άρχισαν να μου βγάζουν τα μάτια», αφηγείται το θύμα από το κρεβάτι του πόνου.

«Τους φώναζα: τι κάνετε; Αλλά δεν με άκουγαν. Όταν μου έβγαλαν το πρώτο μάτι τους είπα να με αφήσουν, αλλά δεν με άκουσαν. Όταν τέλειωσαν, τους παρακάλεσα να με σκοτώσουν επί τόπου, αλλά εκείνοι είπαν ότι θέλουν να ζήσω για να στείλουν μήνυμα στα άλλα παιδιά του χωριού».

Η αστυνομία συνέλαβε τον άσπλαχνο πατέρα και δύο από τα αδέλφια του Αμπντούλ Μπακί, ενώ τα άλλα δύο κατάφεραν να ξεφύγουν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button