Τοπικά Νέα

Το εκπληκτικό Mega Yacht του Steve Jobs ανοιχτά της Γιάλοβας

Αξίας 138.000.000 ευρώ

Το Venus, το super yacht που σχεδιάστηκε από τον Philippe Starck και υλοποιήθηκε από την Feadship για τον Steve Jobs, βρίσκεται ανοιχτά της Γιάλοβας προσελκύοντας τα βλέμματα ντόπιων και επισκεπτών.

Το υπερπολυτελές σκάφος παρουσιάστηκε ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Steve Jobs, στις 28 Οκτωβρίου του 2012, και υπολογίζεται η τιμή του σε κάτι παραπάνω από 138.000.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πολυτελές σκάφος με μήκος περίπου 80 μέτρα, διαθέτει μια μεγάλη βεράντα με τζακούζι, δικό του ταχύπλοο σκάφος, ενώ το εξωτερικό του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, γεγονός που το καθιστά πολύ πιο ελαφρύ και ενδεχομένως πιο γρήγορο από αντίστοιχα σκάφη της κατηγορίας του. Μάλιστα, όλα του τα όργανα ελέγχονται μέσα από τις οθόνες των 27-ιντσών iMacs που βρίσκονται στην αίθουσα ελέγχου.

Σήμερα, η εντυπωσιακή θαλαμηγός ανήκει στην χήρα Laurene Powell Jobs. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκάφος βρίσκονται μέλη της οικογένειας του Jobs και οικογενειακοί φίλοι.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button