Lifestyle

Το επικό λάθος στο εξώφυλλο του Vanity Fair

Η πίεση της δουλειάς είναι δεδομένη και τα λάθη είναι καθημερινό φαινόμενο. Στον κόσμο του ίντερνετ, όμως, τίποτα δεν περνά απαρατήρητο καθώς και το παραμικρό λάθος θα βρεθεί και θα επισημανθεί. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το εξώφυλλο ενός τόσο μεγάλου περιοδικού όπως το Vanity Fair.

Το περιοδικό ετοίμαζε εξώφυλλο με τις πιο glamorous φωτογραφίσεις της χρονιάς που πέρασε, όμως το photoshop έκανε το θαύμα του και τα κατάστρεψε όλα.

iorgfruohei1

Στόχος ήταν να φωτογραφίσει τις τρεις ηγετικές φιγούρες του κινήματος #MeToo, δηλαδή τις Όπρα Γουίνφρεϊ, Ρις Γουίδερσπουν και Νικόλ Κίντμαν. Στη φωτογραφία συμμετείχαν ακόμα και οι Τομ Χανκς, Χάρισον Φορντ και Ρόμπερντ Ντε Νίρο.

Η φωτογράφος Αν Λίμποβιτς ανέλαβε τη δουλειά και το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό. Ωστόσο, όπως μετέδωσε ο Guardian, η επεξεργασία μετά δεν πέτυχε και πάρα πολύ καθώς η Ρις Γουίδερσπουν εμφανίστηκε με… τρία πόδια ενώ στις backstage φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν η Όπρα φαίνεται να έχει τρία χέρια: Με το ένα αγκαλιάζει τη Γουίδερσπουν και τα άλλα δύο είναι απλά στο σώμα της.

iorgfruohei2

Το περιοδικό παραδέχτηκε ότι το τρίτο χέρι της Όπρα ήταν «ένα λάθος, αλλά αυτό που φαίνεται σαν τρίτο πόδι της Ρις Γουίδερσπουν είναι ένα οπτικό τρικ με τις γραμμές του φορέματός της». Φυσικά η εξήγηση δεν έπεισε τους χρήστες των social media, οι οποίοι έχουν ξεσαλώσει.

iorgfruohei3

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button