ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Το λιμανάκι της Μαραθόπολης εκπέμπει SOS – Αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα αβαθές!

«Σε ρηχά νερά»...

Αγωνία για το λιμάνι της Μαραθόπολης εκφράζουν οι ψαράδες της Μαραθόπολης καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή είχαν ως αποτέλεσμα, όχι μόνο την καταστροφή του προσήνεμου μόλου, αλλά και την επικίνδυνη κάθοδο της στάθμης του νερού εντός της λιμενολεκάνης.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η στάθμη του νερού έχει υποχωρήσει αισθητά, με την άμμο να έχει κάνει την εμφάνισή της σε ένα μεγάλο μέρος του μικρού λιμανιού.

Γεγονός είναι πως για το αλιευτικό καταφύγιο Μαράθου πρόσφατα Περιφέρεια και Δήμος προχώρησαν τις προκαταρτικές εργασίες για την ένταξή του στο ΕΣΠΑ, ωστόσο μέχρι να προχωρήσουν οι παραπάνω διαδικασίες χρειάζεται άμεσα να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες εκβάθυνσης.

 

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Να μην διαμαρτύρεται κανένας. Στην τοποθεσία που βρίσκεται το λιμάνι ηταν η αμμουδερή παραλία του Μαραθου. Όλοι οι κάτοικοι θελουν το γκρέμισμα και απομάκρυνση των παράνομων υποδομών λιμένος και να επανακτήσει επιτελους ο τουριστικός Μαραθος την παραλία του.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button