ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Το πρόγραμμα εορτασμού των Θεοφανείων σε Γαργαλιάνους και Μαραθόπολη

Το γραφείο τύπου της Δ.Ε. Γαργαλιάνων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με το πρόγραμμα του επίσημου εορτασμού της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων για τους Γαργαλιάνους και τη Μαραθόπολη.

Γαργαλιάνοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

                                                         

Ο  Δήμαρχος Τριφυλίας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γαργαλιάνων, σας προσκαλούν να παραβρεθείτε  στις Εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων που διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Γαργαλιάνων ως ακολούθως:

ΔΕΥΤΕΡΑ  1η  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Δοξολογία για το Νέο Έτος στο Ι.Ν.Γεν.Θεοτόκου.

 

Ώρα 10.00 π.μ.Προσέλευση στον Ιερό Ναό Γεν.Θεοτόκου Αντιδημάρχου, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Γαργαλιάνων, Προέδρου Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ., Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων Δημοτικής Κοινότητας Γαργαλιάνων, Διοικητή Α.Τ. Γαργαλιάνων και  Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γαργαλιάνων.

Ώρα 11.15 π.μ.Κοπή Βασιλόπιτας στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6η  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Αγιασμός Υδάτων στην Δεξαμενή της Δημοτικής Κοινότητας Γαργαλιάνων.

Ώρα 09:45 π.μ. Προσέλευση στον Ιερό Ναό Αγ. Σπυρίδωνος Αντιδημάρχου, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Γαργαλιάνων, Προέδρου Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ., Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων Δημοτικής Κοινότητας Γαργαλιάνων, Διοικητή Α.Τ. Γαργαλιάνων και Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γαργαλιάνων.

Ώρα: 10:30 π.μ. Αναχώρηση για την Παλαιά δεξαμενή, όπου θα ακολουθήσει Αγιασμός των Υδάτων,  συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων.

Μαραθόπολη

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαραθοπόλεως, σας προσκαλούν να παραβρεθείτε στον Αγιασμό των Υδάτων, στη Τοπική Κοινότητα Μαραθουπόλεως το Σάββατο 6  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 εορτή των ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Ώρα 09.45 π.μ.:  Άφιξη προσκεκλημένων στον Ιερό Ναό <Μεταμορφώσεως του Σωτήρος> Μαραθουπόλεως.

Ώρα 10.30 π.μ.:  Αναχώρηση πομπής για την προβλήτα, όπου θα ακολουθήσει η τελετή του Αγιασμού των Υδάτων και ρίψη του Σταυρού στη θάλασσα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button