Ελλάδα

Το 19χρονο μοντέλο άρχισε να μιλάει… Τι αποκάλυψε για τον Πέτρο και το Νίκο

 

19xroni_652450702


Δύο Ρουμάνοι 28 και 37 ετών που ζουν στην Ελλάδα φέρονται να συνόδευσαν στην Αιθιοπία το μοντέλο, που συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνης στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Είκοσι μία μέρες μετά την αναχώρηση της Ειρήνης από Μυτιλήνη για Καλαμάτα, βγαίνει το καινούργιο της διαβατήριο. Η 19χρονη καλλονή ξεκινά τα ταξίδια, από Παρίσι πάει Ντουμπάι, Αίγυπτο, Κύπρο, Αιθιοπία κι από εκεί στον τελευταίο της σταθμό, στο Χονγκ Κονγκ, όπου και συλλαμβάνεται με 2,6 κιλά κοκαΐνη.

Δυο άντρες, ο 28χρονος Petrica με τα 290  νούμερα κινητών τηλεφώνων και ο 37χρονος Nicusor ή αλλιώς ο “Πέτρος” και ο “Νίκος” -όπως τους ήξερε η Ειρήνη- συνοδεύουν το 19χρονο μοντέλο στην πρωτεύουσα της Αιθιοπίας, την Αντίς Αμπέμπα.

Στο μεταξύ, ένας έγχρωμος άντρας δίνει την τσάντα με την κοκαΐνη στον “Πέτρο” κι εκείνος με τη σειρά του στην Ειρήνη.

«Η Ειρήνη από τις φυλακές μου έχει πει ότι τρίτο άτομο τής είχε παραδώσει το σακίδιο χωρίς να γνωρίζει τι είχε το σακίδιο. Σ’ αυτό ήταν κατηγορηματική και είναι» δηλώνει ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Όσο η μελαχρινή καλλονή βρίσκεται στην Αιθιοπία, συνομιλεί στο Facebook με Αιθίοπα ποδοσφαιριστή. Οι δυο τους έχουν ένα έντονο φλερτ.

Όλες αυτές οι αποκαλύψεις ξαφνιάζουν τον πρώην σύντροφο της Ειρήνης, ο οποίος πιστεύει ότι η παλιά αγαπημένη του δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τα ναρκωτικά.

«Η Ειρήνη δεν είναι και τόσο έμπειρη κοπέλα και οποιοσδήποτε θα μπορούσε πολύ εύκολα να την παρασύρει. Έμπλεξε από την αφέλειά της. Κάποιος την πλησίασε, της αφιέρωσε χρόνο, της φούσκωσε τα μυαλά και εκμεταλλεύτηκε τα όνειρά της. Είχε όνειρο να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και να γίνει αεροσυνοδός. Τώρα, στη Μυτιλήνη λένε ότι κατέστρεψε τη ζωή της για 13,5 ευρώ, όσο έλεγε ότι κόστισε το ταξίδι που δήθεν κέρδισε».

Η 19χρονη κρατείται στις γυναικείες φυλακές ανηλίκων και ο καθολικός ιερέας, Τζον Γουΐδερσπουν, είναι ο μοναδικός άνθρωπος που την συνάντησε.

«Όπως για τον καθένα που ξαφνικά βρίσκεται στη φυλακή, δεν είναι και τόσο ευχάριστη εμπειρία. Γνωρίζει τι έχει να αντιμετωπίσει. Αν δηλώσει αθώα και κερδίσει τη δίκη, τότε θα επιστρέψει στην πατρίδα της. Αν δηλώσει αθώα και χάσει τη δίκη, η ποινή της θα είναι φυλάκιση περίπου 18 ετών…», δήλωσε ο ιερέας στον ALPHA.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button