ΓαργαλιάνοιΠολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Τραγάνα: Πολύς κόσμος και κέφι στο γλέντι με την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Κώστα Καραφώτη!

Μια, ακόμη, ξεχωριστή λαϊκή μουσική βραδιά διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραγάνας «Ο Θρασυμήδης», το βράδυ της Κυριακής 12 Αυγούστου, στον προαύλιο χώρο του σχολείου της Τραγάνας.

Τα φιλόξενα τα μέλη του Συλλόγου υποδέχθηκαν τον κόσμο και φρόντισαν να διοργανώσουν μια μεγάλη γιορτή, όπου όλοι διασκέδασαν και έζησαν μια αξέχαστη ελληνική λαϊκή βραδιά.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που ξεκίνησε δειλά-δειλά, χρόνια πριν, και κατέληξε να μετατραπεί σε έθιμο που διατηρείται μέχρι σήμερα και κάθε χρόνο συγκεντρώνει όλο μεγαλύτερο πλήθος κόσμου.

Μέσα στο πράσινο, πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν και απόλαυσε ένα αυθεντικό Ελληνικό γλέντι με συντροφιά την «μεγάλη» Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Κώστα Καραφώτη. Άφθονοι οι μεζέδες, ενώ το κρασί και η μπύρα έρρεαν όλο το βράδυ.

Ήταν ένα γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί δείχνοντας ότι οι Έλληνες μπορούν και απλά να διασκεδάσουν, να μην χάσουν τη χαρά της ζωής και την ενέργειά τους παρά την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button