Ελλάδα

Τραγωδία: Πνίγηκε 13χρονο αγόρι στη Νάξο

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Νάξου με την είδηση του χαμού 13χρονου Γιάννη Κ. από το Φιλώτι Νάξου…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής (αναφέρθηκε στις 18:16), όταν το αγόρι βρισκόταν για μπάνιο με την οικογένεια του στην περιοχή Καλαντός. Λουόμενοι της παραλίας κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά με τον 13χρονο Γιάννη που ήταν μέσα στη θάλασσα και τον ανέσυραν στην ακτή… χωρίς όμως τις αισθήσεις του.

Η μητέρα του, που βρίσκονταν εκεί στην παραλία, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο όπως και το τζιπ του Λιμενικού. Ο άτυχος Γιαννάκης δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου. Δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά αφού παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν, το 13χρονο αγόρι είχε ήδη φύγει…

Η σορός του άτυχου παιδιού πρόκειται να μεταφερθεί στην Αθήνα για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Νάξου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button