Κόσμος

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Ξέχασε το μωρό στο αυτοκίνητο και πέθανε

Τραγωδία σημειώθηκε στην Αμερική όταν μωρό ενός έτους βρέθηκε νεκρό στο αυτοκίνητο των θετών γονιών του όπου το είχαν ξεχάσει όλη μέρα.

Το μικρό κορίτσι βρήκε η θετή του μητέρα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, όπου ήταν προσδεδεμένο, στο σπίτι τους στο Νάσβιλ της Αμερικής, αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο θετός της πατέρας αφού άφησε στο σχολείο τον αδερφό της ξέχασε την ίδια στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα η μικρή να μείνει όλη μέρα μέσα και να πεθάνει από τη ζέστη και την ασφυξία. Το θάνατο ανακοίνωσε το νοσοκομείο όπου μετέφεραν το μωρό αμέσως μετά την εύρεσή του.

 

Η μέση θερμοκρασία χθες στο Νάσβιλ της Αμερικής, όπου συνέβη το τραγικό συμβάν, ήταν 25 με 30 βαθμούς Κελσίου. Η ταυτότητα του βρέφους αλλά και των δυο θετών γονιών του ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Νέες εξελίξεις αναμένονται καθώς οι αστυνομικοί εξακολουθούν να διερευνούν το τραγικό θάνατο.

Να σημειωθεί πως δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Αμερική αφού νωρίτερα τον Μάιο, στη Βιρτζίνια, άλλα δύο μωρά πέθαναν όταν οι γονείς τους τα ξέχασαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button