Τοπικά Νέα

Τριπλή διάκριση για τη Stella Mare στα Taste Olymp Awards

Τρία βραβεία γεύσης απέσπασαν τρία προϊόντα της Stella Mare με βάση τη Σαρδέλα και τον Γαύρο στον διαγωνισμό Taste Olymp Awards 2018.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τρεις νέες διακρίσεις για την εταιρεία Stella Mare στα πλαίσια του διαγωνισμού Olymp Awards που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens. To φιλέτο γαύρου μαρινάτο και το φιλέτο σαρδέλας καπνιστό απέσπασαν το ασημένιο βραβείο γεύσης, ενώ το νέο φιλέτο σαρδέλας Panko κέρδισε το χάλκινο βραβείο.

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων «Taste Olymp Awards 2018» έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα. Τις τιμητικές διακρίσεις εκ μέρους της Stella Mare, παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Γιώργος Τεριζάκης και η Υπεύθυνη Παραγωγής κ. Ivelina Petrova.

 

 

Η μαγική συνταγή της Stella Mare περιλαμβάνει μεράκι, γνώση και δέσμευση στο όραμα, ανθρώπων που έχουν μάθει να μη φοβούνται τη δουλειά, να τολμούν και να καινοτομούν. Η ενθάρρυνση της κατανάλωσης ψαριού, αποτελεί προτεραιότητα. Με σωστή επεξεργασία και φυσικό τρόπο συντήρησης, δημιουργήσαμε  έναν άκρως υγιεινό και ελκυστικό τρόπο για να καταναλώνουν μικρά ψάρια και οι πιο απαιτητικοί χωρίς να απομακρυνόμαστε από τον παραδοσιακό τρόπο μαγειρέματος της σαρδέλας και του γαύρου.

 

 

Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού που έλαβε χώρα στην Αθήνα, με την εποπτεία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υπό την αιγίδα και την υποστήριξη πολλών φορέων του χώρου, τα προϊόντα δοκιμάστηκαν κατά την “τυφλή” μέθοδο, χωρίς συσκευασία και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο.
Κάθε κριτής πραγματοποίησε μια οργανοληπτική ανάλυση του προϊόντος που δοκίμασε και κατέγραψε μια αριθμητική βαθμολογία στο φύλλο αξιολόγησης η οποία αντιπροσωπεύει τη γενική αίσθηση απόλαυσης (που βαρύνει περισσότερο στον τελικό βαθμό) καθώς και άλλα κριτήρια, όπως όψη, οσμή, υφή, γεύση και αίσθηση στο στόμα.                                                                                                                                                   Στην κριτική επιτροπή συμμετείχε μεγάλος αριθμός μελών της Λέσχης Αρχιμαγείρων (Chefs’ Clubs) όπως ο Κωνσταντίνος Μουζάκης, ο Αθανάσιος Σκούρας, η Μυρσίνη Λαμπράκη και άλλοι.

 

 

 

Τα προϊόντα της Stella Mare «ταξιδεύουν» σε διάφορες αγορές όπως Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αμερική και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ πληρούν  τις πιο αυστηρές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές για τη διάθεσή τους στις παγκόσμιες αγορές. Στην Ελλάδα θα βρείτε τα προϊόντα  στα ράφια ισχυρών αλυσίδων σούπερ μάρκετ της εγχώριας αγοράς, σε ξενοδοχεία, σε εστιατόρια, σε ιχθυοπωλεία, σε μεζεδοπωλεία, σε λοιπά delicatessen σημεία αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Stella Mare είναι  η διάθεση στην αγορά γκουρμέ και θρεπτικών επιλογών σε προσιτές τιμές, γεγονός που είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις δυσμενείς συγκυρίες της ύφεσης που διέπουν την εγχώρια οικονομία. Αυτή είναι και η «κληρονομιά» που ήδη περνάει στα χέρια της τέταρτης γενιάς.

 

Με τη δική σας αγάπη και στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργούμε προϊόντα άξια διακρίσεων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button