Τοπικά Νέα

Τριφυλία: Εξαγγελίες έργων δεκάδων εκατομμύριων ευρώ από τον Τατούλη – 20 εκ. ευρώ για τον δρόμο Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι!

Εσωτερικό οδικό δίκτυο Κυπαρισσίας, Γαργαλιάνων – Κάστρο Κυπαρισσίας – Δρόμος Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι

Εξαγγελίες έργων δεκάδων εκατομμύριων ευρώ έκανε ο Περιφερειαρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης με δηλώσεις του από την Κυπαρισσία, στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Ο κ. Τατούλης, εκτός των έργων της Περιφέρειας που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή στην Τριφυλία αναφέρθηκε και σε άλλα έργα τονίζοντας ότι τις επόμενες μέρες θα εντάξουν το κάστρο της Κυπαρισσίας, το δρόμο Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι και μετά το έργο για το εσωτερικό οδικό δίκτυο των Φιλιατρών (ήδη βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης) θα ακολουθήσουν αυτά των Γαργαλιάνων και της Κυπαρισσίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τατούλης ανέφερε, «Τις επόμενες μέρες θα εντάξουμε το μεγάλο έργο της αναστήλωσης του Κάστρου Κυπαρισσίας, του Κάστρου της Αρκαδίας, αυτού του σημαντικού Κάστρου που διαδραμάτισε πολύ σπουδαίο ρόλο κατά την ιστορική περίοδο του Ελληνισμού από πολύ παλιά μέχρι τα νεότερα χρόνια. Το δεύτερο επίσης πολύ μεγάλο έργο είναι η ένταξη του έργου Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι στο πρόγραμμά μας, όπως το έχουμε πει, και πιστεύω πως μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, αν πάνε καλά υπολογισμοί που έχουμε κάνει θα έχουμε βγάλει την πράξη ένταξης ενός έργου σπουδαίου που θα βελτιώσει κατά πολύ το οδικό δίκτυο της Τριφυλίας, είναι πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ. […] Έχουμε ήδη εντάξει την παρέμβαση μας στο οδικό δίκτυο των Φιλιατρών και αμέσως θα προχωρήσουμε την ένταξη των παρεμβάσεων στους Γαργαλιάνους και την Κυπαρισσία».

Στη συνέχεια ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε στην πρόταση ένταξης στο ΕΣΠΑ και την προ ημερών κατάθεση του φακέλου για το Αλιευτικό Καταφύγιο Μαραθόπολης λέγοντας πως, «Είστε γνώστες για ένα έργο το οποίο αναλάβαμε από την αρχή με τεράστιες δυσκολίες, το Αλιευτικό Καταφύγιο Μαραθόπολης. Ήδη κατατέθηκε η μελέτη με ώριμο φάκελο προκειμένου να προχωρήσει γρήγορα στη διαδικασία της εντάξεως στο ΕΣΠΑ για να λύσουμε το μεγάλο πρόβλημα που κυρίως όμως αφορά τους αλιείς της ευρύτερης περιοχής της Μαραθόπολης. […] Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι η ιστορία του αλιευτικού καταφυγίου Μαραθόπολης, επειδή ακούω διάφορα πράγματα να γράφονται, δεν ήταν μία απλή υπόθεση καθώς έπρεπε να κάνουμε από την αρχή την Περιβαλλοντική Μελέτη, καταθέσαμε πάρα πολλές ώρες δουλειάς προκειμένου να φτάσουμε σε αυτό το σημαντικό γεγονός».

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Η χρηματοδότηση αφορά και χάραξη καινούριου δρόμου ή απλά βελτιώσεις του ήδη υπαρχοντος? Γιατί αν ισχύει το δεύτερο μια τρύπα στο νερό θα κάνουμε..

  2. Με τα δισεκατομμύρια που χρεωσατε τον Ελληνικό Λαό θα ειχαν γίνει και οι δρόμοι σε ολα τα Βαλκάνια!Αλήτες προδότες πολιτικοί!

  3. Παραπάνω από ένα εκατομμύριο το χιλιόμετρο ο δρόμος, μάλλον θα τον στρώσουν με μάρμαρο αλλά θα γλιστράει ρε παιδιά κάντε κάτι πιο απλό το εχουμε καταλάβει ότι είστε μερακλήδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button