Τοπικά Νέα

Τριφυλία: Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για εργασίες αντιπυρικής/αντιπλημμυρικής προστασίας και αγροτικής οδοποιίας

Ο Δήμος Τριφυλίας σχεδιάζει την υλοποίηση του έργου «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ/ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ». 

Αντικείμενο του έργου είναι οι απαραίτητες εργασίες που αφορούν τη Πολιτική Προστασία και ειδικότερα την αντιπυρική και αντιπλημμυρική προστασία, τον καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων από ογκώδη αντικείμενα, και τη συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 202.617,49 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 163.401,20€ ΦΠΑ: 39.216,29 €).

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε ένα (1) έτος από την υπογραφή της σύμβασης. Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς με βάση την τιμή. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 03/09/2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος, την 07-09-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. (ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών).
.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button